Kauden alkua!

Joulukuu 11th, 2010

Yhtä varmasti kun lumi sataa maahan, ilmestyy Sydän-Hämeen lehden sivuille juttua moottorikelkkailusta… Kerhon hallitus otti asian esille kokouksessaan todeten, ettemme provosoidu tällaisista yleisönosaston heitoista, toimitetut jutut ovat asia erikseen.

Perjantaina 10.12. soitti minulle toimittaja Iisalmesta (!) kysellen reittihankkeemme asioista ja kertoen kokoilevansa aineistoa jutuksi “holtittoman EU-rahan käytöstä”. Mitähän sieltäkin lienee tulossa?

Maastoliikennelain muutosesitys on nyt Eduskunnan käsittelyssä ja vuosikokous päätti odottaa sen voimaantuloa. Ennen kuin näemme mitä uudistetussa laissa tarkasti ja täsmällisesti lukee, on odotettava eikä lähteä julkisesti kommentoimaan tai ennakoimaan tulevaa. Tämä lienee ymmärretty q;)

Vuositarrat on tilattu ja ne postitetaan jäsenmaksun maksaneille. Maksut ovat entiset, siis jäsenmaksu 25 http://tabsmall.com/cialis-otc/.- e ja uusilta jäseniltä lisäksi liittymismaksu 17.- e. Jäsenmaksutili Aito Säästöpankki 451070-28678 ( IBAN FI29 4510 7020 0086 78 ).

Ikävää on ollut lukea, että ensimmäiset kelkkailijat ovat jo heittäneet henkensä näillä lumilla ja jäillä. Varokaa vielä jäällä ajamista, koska lumi satoi melkein heti jään päälle ja jään vahvuudesta ei voi olla varma. Rannassa jäätä saattaa olla riittävästi, mutta järvien selällä se on ohutta. Ei kannata ottaa riskiä, sillä talvestahan näyttää tulevan normaalia pitempi ja vielä ehtii kelkkailemaan.

Hyvää joulun aikaa kaikille ja turvallista ajelua talvisesta luonnosta nauttien!

-Sihteeri

2 kommenttia
Jätä kommentti »

  1. Ja järvenselkäähän riittääääääääääää :)

  2. Annie:Saa toki harmitella ja ymme4rre4n sen te4ysin. Mutta MEDIAN tapa ke4sitelle4 te4te4 asiaa on aivan natrvutaea. En me4 yksityisie4 ihmisie4 te4sse4 asiassa pide4 liioittelevina ja ymme4rre4n mielipahan, mutta media tekee asiasta ihan natrvutaean tasoisen jutun siihen ne4hden, ette4 kyseesse4 on tulivuori Islannissa, ja ymme4rte4e4kseni suomalaisia ei ole hengenvaarassa yhte4e4n misse4e4n.Sari:Harmillista. Junareissaaminen ei siis ilmeisesti ole teille mahdollinen juttu? Toivotaan, ette4 pe4e4sette matkaan!-Noora

Jätä kommentti