SYDÄN-HÄMEEN KELKKAKERHO

Tervetuloa SHKK:n uudistetuille kotisivuille!

Sydän-Hämeen Kelkkakerho perustettiin 29.4 –99 Pälkäneen Sappeessa, eli 10-vuotis syntymäpäivää päästään pian viettämään. Tämän kunniaksi kerhon kotisivut ovat saaneet uutta ilmettä - ja uuden osoitteen - nyt se lienee helpommin muistettavissa!

Toiminnan aloittamisessa on ollut mukana suuri joukko Sydän-Hämeen (Kuhmalahden, Luopioisten, Pälkäneen ja Sahalahden kunnat) aktiivikelkkailijoita. Kerhon kotipaikkakunta on Kuhmalahti.

Kerho pyrkii rakentamaan Sydän-Hämeen alueelle luvallisen, merkityn ja hoidetun uraverkoston, jonka pääurat yhdistävät nämä em. kunnat.

Uraverkosto tulee palvelemaan paitsi yksityisiä kelkkailijoita, myös paikallisia safari- ja matkailuyrittäjiä.

Urilta on yhteys mm. Sappeen Hiihtokeskukseen, Pälkäneen Aapiskukkoon ja muihin alueen palvelu- ja tankkauspisteisiin. Uramme on myös yhdistymässä Keski-Suomen reitteihin Kuhmalahdelta.

Uraverkostomme on vielä jonkin verran rikkonainen, mutta suunnittelutyö ja lupaneuvottelut ovat koko ajan käynnissä, ja talkoita järjestetään sen minkä olosuhteet vain antavat myöten.

Toivotamme kaikki kerhomme toiminnasta kiinnostuneet tervetulleiksi jäsenistöömme. Tarvitsemme innokkaita kerholaisia osallistumaan toimintaamme ja talkoisiin, acheter levitra, sekä kantamaan kortensa kekoon myös jäsenmaksujen muodossa. Lisäksi tulee muistaa, että uraamme saavat käyttää ainoastaan kerhomme jäsenet, tai päivä- tai muun ajoluvan lunastaneet kelkkailijat.