Jäsensafari maaliskuun lopulla

Helmikuu 1st, 2010

Hallituksen tammikuun kokouksessa päätettiin järjestää kevättalvella safarireissu kerhon jäsenille johonkin lähiseudulle - kuten esim. Ikaalinen, Jämijärvi, Kihniö, Kuru, Virrat, Ähtäri yms - siis sikäli kun kiinnostusta moiseen löytyy. Kerho osallistuu reissun kustannuksiin ainakin jollaintapaa - mahdollisesti esim. majoituksen tai ajolupien tms. muodossa.

Joten jättäkääpä kommentteja tai äänestäkää alla olevista vaihtoehdoista itselle sopivia. (Lisätään äänestykseen vaihtoehtoja kommenttien perusteella..)

Kiinnostaako jäsensafari maaliskuun lopulla?

Katso vastaustilanne

Loading ... Loading ...

6 kommenttia
Jätä kommentti »

  1. kyllähän se kiva ois tommonen reissu, kun ei tähän talvitapahtumaan voinu osallistua kun on käsi paketissa eikä pysty ajaan.

  2. Valitettavasti en pääse kevätsafarille mukaan, olen Lapissa ko aikoina.

  3. Mitenkäs tuon päivämäärän kanssa? Kiinnostusta reissulle olisi, varsinkin jos se on tuo 20.3.

  4. Aika hintsusti näkys muuten olevan kiinnostusta - mahtaakohan reissu olla toteutumassa lainkaan..?

  5. Annetaanko jäädä seuraavalle kaudelle? Majoituksen järjestäminen muutaman päivän varoitusajalla on vaikeaa/kallista/lähes mahdotonta, kun ei tiedetä edes osallistujien määrää sitovasti.
    Hienoja kilometrejä kaikille! hn

  6. Kai sitä nyt reilussa viikossa tuollaisen ilman majoitusta sentään onnistuisi halutessaan järjestämään? Tosin pikku hiljaa tarvitsisi varmaankin tehdä peliliikkeitä, jos niin aikoo :)

    Itse olen tuona äänestämänäni päivänä (la 20.3.) joka tapauksessa menossa ajamaan, kun on viimeinen viikonloppu jona tänä keväänä kelkkailemaan ehtii. Joten jos ei muuta, niin voisin kysellä vaikka niitä täältä löytyviä vähiä kiinnostuneita ajoseuraksi jonnekin.

Jätä kommentti