Oriveden SM Jäärata-ajot 1.3.2009

Maaliskuu 1st, 2009

Ajeltiin sunnuntai-ajelut Valkeakoski Snow Race Clubin johdolla Orivedelle, missä kisailtiin jääradalla ajelussa oikein SM tasolla. Kelkkoja oli letkassa ainakin jossain vaiheessa 13, ja keli oli suorastaan uskomaton; pakkasta vajaa kymmenkunta ja aurinko lämmitteli pilvettömältä taivaalta. Ja luntakin vielä ihan mukavasti.

Reissu sujui jotakuinkin ilman ylimääräisiä kommervenkkejä; Poliisi ratsasi porukan heti alkumatkasta Tiihalassa, mutta kaikki olennainen oli tietysti kaikilla kunnossa. Yhteen Fusioniin piti tulpat matkalla vaihtaa kun toinen pytty tippui pelistä kesken matkan.

Taukopaikalla oli alustavasti puhetta että yhdistettäisiin vähän noita VSRC:n ja SHKK:n uria samaan karttaan, ja sitä tunnuttiin pidettävän yleisesti hyvänä ajatuksena - kun kerran herrasmies-sopimuksella kerhojen uraluvatkin käyvät päikseen. Toivotaan että tämä saataisiin toteutettua vielä näillä lumilla.. Siinähän olisi jo kaksi eteläisen Suomen laskettelukeskustakin yhdessä kartassa kelkkareitillä yhdistettynä!

Kiitos VSRC:n “turistioppaille” ja muillekin seurasta!

-TL

Yksi kommentti
Jätä kommentti »

  1. Terve!
    Satuinpa löytämään mainintaa kyseisestä reissusta…
    Sivusta letkaan liittyneenä nappasin silloin muutaman kuva:
    http://pekkaraiski.kuvat.fi/kuvat/MOOTTORIKELKKAILU/Kangasalalta+Orivedelle+1.3.09/

Jätä kommentti